LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • €5,95 voor bestellingen onder de € 80,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 80,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangt u van ons een verzendbevestiging per mail. In deze mail vindt u een track&trace code waarmee u de bezorging door PostNL kunt volgen.

Het verzendproces van SKIRR. verloopt op deze manier:

  • Uw bestelling wordt verzendklaar gemaakt in het magazijn.
  • Uw bestelling wordt afgeleverd bij een PostNL vestiging.
  • Uw bestelling wordt door PostNL bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

Wanneer uw bestelde artikel(en) geleverd is/zijn, controleer dan direct of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is dan verzoeken we u dit zo snel mogelijk te melden aan ons via ikben@skirr.nl.

 

Ga naar de SHOP.

really,
really skirr
and creative

CONTACT US